Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Японія допоможе Україні за умови прогресу у реформуванні

Японія допоможе Україні за умови прогресу у реформуванні
215347 ПЕРЕГЛЯДІВ

Японська влада пообіцяла Україні чималу допомогу — 1,8 мільярда доларів, за умови досягнення прогресу у проведенні реформ. Про таке розповів прем'єр-міністр Японії під час зустрічі з Президентом України у Токіо.

Президент України Петро Порошенко провів переговори з офіційними представниками Японії, у ході якої очільник держави повідомив про виконання домовленостей, до яких дійшли сторони контактної групи під час зустрічі у Мінську, а також закликав японську сторону інвестувати в український бізнес.

Після зустрічі у Токіо японський прем'єр-міністр Сінздо Абе повідомив, що його держава готова надати Україні прогнозовану допомогу у розмірі 1,8 мільярда, однак лише за умови, що буде помітний прогрес у реформах, що проводяться в Україні. За словами Сіндзо Абе, український Президент під час бесіди переконав його, що влада держави зробить усе необхідне для того, щоб прискорити проведення необхідних реформ.

Крім цих тез, виступаючи на брифінгу у японській столиці, Петро Порошенко зауважив, що наразі немає підстав знімати санкції, що діють відносно Росії, оскільки вони є дієвим інструментом у стосунках з сусідньою державою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео