Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська медицина реформуватиметься за американськими стандартами

Українська медицина реформуватиметься за американськими стандартами
135189 ПЕРЕГЛЯДІВ

Волонтер та громадянка США Уляна Супрун, котра наразі почала виконувати обов'язки Глави Міністерства охорони здоров'я України, провела свою першу прес-конференцію, на якій розповіла про головну концепцію майбутнього й необхідного реформування українського МОЗ.

Спираючись на той факт, що пані Супрун, перебуваючи в Америці, довгий час працювала там лікарем, її бачення процесу змін у галузі української медицини засноване на найвищих американських стандартах. Окрім прийняття майбутнього закону про трансплантацію органів загиблих громадян, в. о. міністра охорони здоров'я вважає більш ніж доцільним введення в Україну сегмента страхової медицини та подальше слідування цим важливим курсом.

Крім того, Уляна Супрун має намір сприяти заміні медичних обладнання та меблів, які на сьогоднішній день знаходяться у непридатному для користування персоналом і пацієнтами стані, допомогти медичній допомозі стати швидшою та якіснішою, а також зробити закупівлю ліків прозорою і своєчасною.

Варто відзначити, що в. о. обіцяє повну підзвітність та чесніть ведення роботи свого Міністерства. А власну команду пані Супрун представить вже наступного тижня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео