Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Національна рада реформ назвала найкращу та найгіршу серед українських реформ

Національна рада реформ назвала найкращу та найгіршу серед українських реформ
108282 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники Проектного офісу Національної ради реформ підвели підсумки першої хвилі реформування українських міністерств, назвавши найкращу та найгіршу серед цьогорічних реформ. На думку представників установи, найбільшого успіху після початку реформування зазнала галузь національної безпеки та оборони України, завдяки чому українська армія наразі може похвалитися нечуваним раніше військовим прогресом.

Серед найбільших досягнень України також можна виділити довгоочікувану та неймовірно важливу реструктуризацію зовнішнього боргу, початок децентралізації, проведення реформи поліції та переведення державних закупівель на європейський стандарт у вигляді антикорупційного електронного формату.

Найнезначніші зміни після початку реформування представники Офісу помітили у таких українських Міністерствах як охорони здоров'я, соціальної політики та економічного розвитку і торгівлі. До того ж, несуттєві результати Національна рада реформ констатує й у галузі іноземних інвестицій через той факт, що в Україні все ще тривають бойові дії, а інвестори не люблять бізнес-ризики. Варто відзначити, що, незважаючи на відносно недавній початок реформування системи українського правосуддя, ця галузь починає потроху відновлюватися і на сьогоднішній день демонструє міцні середні показники у контексті успішності проведення реформ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео