Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україні обіцяно справедливе реформування заробітних плат та пенсій

Україні обіцяно справедливе реформування заробітних плат та пенсій
27145 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зарплатнева детінізація, викорінення «урівнялівки» під час вирішення актуального питання виплати заробітних плат та пенсій і введення справедливої оплати української праці – саме ці пункти, з точки зору Кабінету міністрів України, сприятимуть успішному проведенню фінансового реформування у галузі заробітних та пенсійних плат.

Володимир Гройсман – прем'єр-міністр Української держави – вже пообіцяв презентацію реальних кроків майбутніх реформ у найближчий час. За його словами, вищезазначені кроки міститимуть виключно практичні інструменти та рекомендації до позитивних змін у системі сплати українських пенсій та заробітних плат. Варто відзначити, що ухвалення урядового плану подальшого реформування належатиме президентові України Петру Порошенку та коаліційним фракціям.

Пан Гройсман зазначив, що гідні українські зарплати та пенсії є пріоритетним напрямком роботи Кабінету міністрів. Прем'єр-міністр додав, що усі ці нагальні та важливі для кожного українського громадянина питання Уряд має намір вирішити у найкоротший термін, оскільки робоча сила у нашій державі є, нажаль, неймовірно недооціненою з боку роботодавця. Тому для сьогоднішнього Кабінету міністрів не менш важливим також є розробка нової системи, котра відновить справедливість у фінансовому забезпеченні українців.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео