Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вага поштових листів та посилок в Україні зазнає змін

Вага поштових листів та посилок в Україні зазнає змін
243963 ПЕРЕГЛЯДІВ

До двох та до тридцяти кілограмів відповідно – саме такими Міністерство інфраструктури Української держави хоче побачити нові вагові параметри поштових листів та посилок і для якнайшвидшого введення подібних змін у практику поштових відомств країни законопроект вже розміщено на сайті Мінінфраструктури.

Спираючись на оновлений текст документу, листом вважається поштове відправлення у вигляді конверту, котрий містить письмове повідомлення чи документ, який, згідно новому законопроектові, повинен мати вагу до двох кілограмів.

І хоча вагові параметри поштових посилок, у свою чергу, не повинні перевищувати тридцять кілограмів, Міністерство поки що залишає цей пункт недопрацьованим через імовірне внесення необхідних корективів у майбутню посилкову вагу.

Важливо додати, що, окрім змінених вагових параметрів листів та посилок, новий закон передбачає відмову вид використання терміну «національний поштовий оператор». На зміну йому, у свою чергу, прийдуть кур'єрська служба поштового зв'язку та призначений оператор поштового зв'язку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео