Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Найближчим часом в Україні може з’явитись 1000-гривнева купюра

Найближчим часом в Україні може з’явитись 1000-гривнева купюра
81692 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Дмитро Сологуб, який являється заступником голови НБУ, заявив про високу ймовірність появи нової банкноти номіналом у 1000 гривень вже найближчим часом.
     Разом з тим, Сологуб підтвердив можливість зростання тіньової економіки в Україні із появою нової купюри, однак, незважаючи на це, у Нацбанку вбачають велику необхідність даного нововведення для української економіки.
     Наразі невідомо, хто ж саме буде зображений на новій 1000-гривневій купюрі. Проте, заступник Гонтаревої натякнув, що зовсім скоро інтрига навколо цього розвіється. З цієї відповіді можна зробити висновок, що поява нової купюри очікується в Україні вже дуже скоро.
     Варто відмітити, інформація про появу 1000-гривневої купюри, у зв'язку із підвищенням мінімальної зарплати, вже з'являлась у мережі Інтернет, однак підтверджень цьому досі не було. Під час одного із інтерв'ю очільниці Нацбанку Валерії Гонтаревої вже підіймалось питання стосовно випуску нової купюри, однак конкретної відповіді так і не прозвучало, окрім заперечення можливості зображення на ній Пантелеймона Куліша.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео