Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Квіташвілі готовий представити медичну реформу

Квіташвілі готовий представити медичну реформу
186223 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі заявив, що вже найближчими днями представить проект медичної реформи. 

Міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі заявив, що вже найближчими днями представить проект медичної реформи. За його словами, вона допоможе зрозуміти, чи готовий парламент підтримати реформи в Україні.
Протягом цього тижня до розгляду Верховною Радою буде внесений пакет законопроектів, який безпосередньо стосуватиметься реформування медичної системи України. Оскільки тільки від народних депутатів залежатиме, чи вступлять у силу ці законопроекти, реакція парламенту покаже, наскільки депутати готові підтримати медичну реформу у державі.
Місяць тому Олександр Квіташвілі висловив свою думку стосовно можливості проведення медичної реформи в Україні. Зокрема, міністр звинувачує у багатьох деструктивних процесах бюрократію, наявність великої кількості непотрібних, завузьких за своєю спрямованістю законів, які потрібно об’єднувати у кілька загальних законів.
Незважаючи на труднощі, Квіташвілі бачить позитивні зрушення, яким чимало допомагає політична підтримка, а також суспільна активність.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео