Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ хоче збільшити чисельність армії

ВРУ хоче збільшити чисельність армії
26625 ПЕРЕГЛЯДІВ

Розгляду парламентарів підлягають сьогодні 2 важливих законопроекти, що покликані внести зміни в українське законодавство


Розгляду парламентарів підлягають сьогодні 2 важливих законопроекти, що покликані внести зміни в українське законодавство.
На сайті Верховної Ради України оприлюднено головні завдання дня: обсудити питання, щодо збільшення кількості військовозобов’язаних та вкотре переглянути бюджет.
Перший законопроект запропонован заступником міністра оборони Петром Мехедом. Дана зміна може змінити чисельність Збройних сил України. Якщо закон пройде обидва читання, то наша армія збільшиться до 250 тисяч військовозобов’язаних. Крім того, сьогодні буде вирішено, чи чекають зміни закону «Про участь України у міжнародних операціях з підтримки світової безпеки». Нагадуємо, що сьогодні було оприлюднено інформацію з приводу тренувань НАТО у Чорному морі та піднято питання на міжнародному рівні про колективний захист безпеки країн-членів альянсу та держав, що виявили бажання співпрацювати з організацією.
Другий закон змін у парламент просуває заступник голови Адміністрації президента – Дмитро Шимків. Його вимога – це відкритий доступ до інформації, щодо витрат державних коштів. За пропозицією заступника голови, слід змінити статтю 28 бюджетного кодексу, а також змінити порядок подання електронний петицій та заяв громадянами України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео