Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В уряді розповіли, як будуть карати за бійки в парламенті

В уряді розповіли, як будуть карати за бійки в парламенті
238619 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якщо ви вважаєте, що проблема бійок у Раді характерна тільки для України – то це не так. У Європі штурханина з депутатами - також не новинка


Якщо ви вважаєте, що проблема бійок у Раді характерна тільки для України – то це не так. У Європі штурханина з депутатами - також не новинка. Як вважають експерти, така проблема – питання політичної і особистої культури, які тим не менш, впливають на імідж політки країни у світі.
«Бійки у ВРУ - проблема проста і головне вирішувана» - каже директор політико-правових програм Центру Разумкова Юрій Якименко.
За його свідченням, бійки розпочинаються у призмі особистої неприязні депутатів один до одного: «Задовольнити усіх – ми не зможемо, але сьогодні Раді потрібна регламентацій на комісія, яка буде визначати питання індивідуальної відповідальності депутатів. » - коментує події останніх днів у Раді Якименко.
Експерт вважає, що просто місцеві санкції – не допоможуть позбутися проблеми. Рішення одне: треба лишати можливості винуватців подій брати участь у засіданнях Ради, а на плечі фракцій, покласти відповідальність за своїх порушників.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео