Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати розповіли, що уряд хоче зробити з Верховною Радою

Депутати розповіли, що уряд хоче зробити з Верховною Радою
185621 ПЕРЕГЛЯДІВ

100 днів роботи ВРУ – продемонстрували, що загалом, народні обранці готові до прийняття змін


100 днів роботи ВРУ – продемонстрували, що загалом, народні обранці готові до прийняття змін. Володимир Гройсман запевняє: зараз планується технічне переоснащення Ради, яке в майбутньому змінить парламент до невпізнанності.
По-перше, усі законопроекти будуть поступати на робочі місця депутатів в електронному вигляді. Крім того, буде створена ціла система обміну документів та коментарів між депутатами ВРУ.
По-друге, усі засідання будуть записуватися і одразу транслюватися в мережу Інтернет. На додаток до цього буде вестися електронний протокол засідання, де будуть відображені не тільки результати голосування, а й окремі вислови та промови народних обранців; все це теж буде викладено у публічний доступ.
І на завершення: поступила ініціатива про електронний прийом громадян і подання народних петицій через Інтернет.
Основна проблема якісного введення технічного забезпечення ВРУ – відсутність коштів, спрямованих лише на електронне оснащення зали засідань. Володимир Гройсман запевняє, що зараз ведеться активний пошук потрібних грошей серед меценатів, проте не відокремлюється варіант з виділення потрібної суми з держбюджету.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео