Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ вирішила, що в Україні більше не буде VIP-пенсій

ВРУ вирішила, що в Україні більше не буде VIP-пенсій
26653 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пенсії по 40 тисяч гривень – мрія кожного українця, але тільки 14 тисяч щасливчиків могли отримувати таку кількість грошей за трудовий внесок у добробут держави. Більшість таких пенсіонерів – це топ-чиновники, керівники силових відомств та народні депутати


Пенсії по 40 тисяч гривень – мрія кожного українця, але тільки 14 тисяч щасливчиків могли отримувати таку кількість грошей за трудовий внесок у добробут держави. Більшість таких пенсіонерів – це топ-чиновники, керівники силових відомств та народні депутати.
Розмір пенсії від 14 тисяч і більше складало у чиновництва 90% коштів від заробітної плати. Верховна Рада України вирішила, що більше таких пенсій ніхто не отримує. Чиновницька соціальна виплата буде такою ж як у всіх: не більше 60% від заробітної платні.
Міністр соціальної політики, Павло Розенко, повідомляє, що слід позбутися раз і назавжди старої системи: «Верховна Рада перетворилася на могильник колишнього режиму. Сьогодні ми провели пенсійну реформу для простих громадян і вважаємо, що недопустимо буде, якщо в Україні будуть звичайні пенсіонери та VIP особи, які отримують пенсії десятками тисяч. Ми урізаємо до 60% кількість соціальних виплат чиновникам, прокурорам та іншим».
Хоч нарахування таких пенсій і йде під егідою «рівність» - різниця між 60% зарплати чиновника і простого робітника, все ж таки є.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео