Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нардеп відверто розповів, коли розпадеться коаліція

Нардеп відверто розповів, коли розпадеться коаліція
79669 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще на початку березня в урядових колах піднялася істерія: розпадається коаліція. Про намір вийти з неї заявило одразу декілька депутатів, а потім до них «підтягнулися» цілі фракції


Ще на початку березня в урядових колах піднялася істерія: розпадається коаліція. Про намір вийти з неї заявило одразу декілька депутатів, а потім до них «підтягнулися» цілі фракції. Попри усі наміри народних обранців, спікер парламенту Володимир Гройсман, заспокоїв, що ніякого розпаду, а тим паче позачергових виборів до Верховної Ради ні в якому разі не відбудеться і уряд тримає усе під контролем.
Сьогодні дана тема знову піднялася серед парламентарів. Народний депутат Вадим Денисенко від «Блоку Петра Порошенка» відповідає на питання: «Коли розвалиться коаліція?»
По-перше, він зазначає, що ніякого розпаду угрупування фракцій в найближчий час не відбудеться. По-друге, депутат назвав головну умову розпаду коаліції та приходу нових парламентських виборів: «Щоб наша коаліція розпалася – слід «докласти» зусиль усім трьом фракціям: вони можуть прийняти рішення про свій вихід у будь-який момент, але я впевнений, що жодна з них так себе не поведе.»
Його слова підтверджують попередні вислови Володимира Гройсмана, який не раз зазначав, що у сьогоднішній коаліції, звичайно, є суперечки, але вона готова у повному складі злагоджено працювати до наступних парламентських виборів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео