Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ може амністувати учасників минулорічних подій в Одесі

ВРУ може амністувати учасників минулорічних подій в Одесі
79803 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Народні обранці у ВРУ запропонували амністувати усіх затриманих патріотів, що були в той час на Куликовому полі.


У році 365 днів. По суті, життя у мирний час – це буденність своєрідна рутина, але настають моменти, коли навіть та дата, яка не була нічим відзначена пару-трійку років тому набуває символічного значення для всієї країни і для окремої родини. Таким стало і друге травня для одеситів.
Пройшло 12 місяців з моменту трагічних подій, але справу ще до кінця не розкрито. За основну причину початку безладів вважають халатність колишнього керівника ГУ МВС України в Одеській області. Народні обранці у ВРУ запропонували амністувати усіх затриманих патріотів, що були в той час на Куликовому полі. Зокрема така ініціатива поступила від депутата фракції «Блок Петра Порошенка» - Олексія Гончаренка.
«Ми впевнені, що ті, чиї руки чисті від крові повинні бути на волі. Ці люди прийшли мирно відстоювати свою позицію. Вони не завдали нікому шкоди, тому й повинні бути амністованими», - заявляє народний обранець.
Нагадуємо, що 2 травня вже цього року мешканці Одеси пішли з квітами на Куликове поле, щоб почтити пам’ять усіх загиблих українців під час сутичок 2014 року. Зауважимо, що на поминальний захід міліція не пускала осіб з георгіївськими стрічками.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео