Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати ВРУ відправляться на передову?

Депутати ВРУ відправляться на передову?
79794 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фракція «Самопоміч» реально запропонувала відправляти депутатів до зони конфлікту, єдине що, у якості членів моніторингової групи.


Колись твіттером гуляв запис: «Люба війна закінчиться, якщо у перших рядах на передовій будуть політики». Правда це чи ні, ніхто не перевіряв. А от у наших народних обранців є шанс довести правдивість цієї фрази.
Жарти-жартами, а фракція «Самопоміч» реально запропонувала відправляти депутатів до зони конфлікту, єдине що, у якості членів моніторингової групи.
«Вони – депутати, воювати не зможуть», - заявляє Семен Семенченко, як представник об’єднання «Самопоміч». Політик висловлює свою точку зору з позиції військового і наголошує на тому, що нікого з українців не можна посилати на поле бою без спеціальної підготовки. Депутатів він хоче відправляти у якості спостерігачів: «Це повинно бути щось на кшталт демократичного інституту «комісарів» у зоні АТО. У моніторингові групи повинні входити представники різних фракцій», - зазначає Семенченко.
Більше того, політик вважає за необхідне звільнити осіб різних відомств, хто причетний до саботажу на Донбасі. Особливу увагу він приділяє місцевому чиновництву.
«Колеги повинні нас підтримати, адже левова доля відповідальності за те, що зараз відбувається на Донбасі лежить саме на місцевому чиновництві, яке так чи інакше, діями чи бездіяльністю спровокувало викид сепаратизму у країні та продовжують ігнорувати команди «згори». Ми будемо звертатися до Міноборони, Генштабу, щоб тих, хто причетний до саботажу був звільнений», - розповідає пан Семенченко.
Кількість таких випадків політик не оголошує, лише відзначає, що винятки у проблемних регіонах були рідкістю.
«Злочинній халатності повинно бути покладено край», - завершив депутат.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео