Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ знає, як буде жити країна під час воєнного стану

ВРУ знає, як буде жити країна під час воєнного стану
106356 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інформація – один із рушіїв перемоги однієї зі сторін у війні. Навіть якщо очевидно, хто агресор, все одно закріплювати на медійному рівні останні відомості ніколи не завадить.


Інформація – один із рушіїв перемоги однієї зі сторін у війні. Навіть якщо очевидно, хто агресор, все одно закріплювати на медійному рівні останні відомості ніколи не завадить. Давайте відійдемо від подій, що безпосередньо перебувають у тісноті з конфліктом на Донбасі і поговоримо, як буде жити держава після запровадження воєнного стану.
Радянська література привчила нас до думки, що життя повністю «стоїть», коли у державі іде війна, проте це звісно не так. Навіть самі біженці з Донбасу розповідають, що буденність іде своїм ходом, коли звісно бої не в самому центрі міста.
ВРУ прийняла новий законопроект про воєнний стан і зараз пояснює, які конкретно моменти зміняться у житті наших цивільних громадян та військових.
По-перше, з’явиться трудова повинність, яка буде зобов’язувати наших громадян працювати на підвищення оборонного потенціалу держави. По-друге, уряд матиме право відчужувати майно на користь армії, тобто якщо треба буде розквартирувати військових – громадяни не зможуть відмовити.
Якщо ж до лав ВСУ захочуть приєднатися іноземці, то необхідно буде прийняти для цього обов’язково українське громадянство.
Більше того, військові, що будуть знаходитися на передовій не зможуть користуватися мобільними телефонами. Тобто, вони будуть здійснювати дзвінки лише з дозволу командира, у якому на зберіганні будуть лежати усі мобільні телефони своїх солдат.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео