Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бойовик ДНР «рвуться» до ВРУ

Бойовик ДНР «рвуться» до ВРУ
106402 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вони називали народних депутатів «фашистами», а сам уряд «хунтою»


Вони називали народних депутатів «фашистами», а сам уряд «хунтою». Тепер вони хочуть «примкнути» і більше того вносити корективи в реформи.

Історик за освітою, організатор дитячих свят Павло Губарєв вважає, що він повністю готовий стати членом ВРУ. Цікаво, що за свою діяльність в організації не тільки свят, а й проросійських мітингів, Губарєв отримав прізвисько в інтернеті «Дід Мороз»

Зауважимо, що офіційний уряд занепокоєний тим, що через організацію місцевих виборів до влади у регіоні можуть прийти сепаратисти. Тим не менш Губарєв заявив, що хоче відстоювати ідеї «автономної Новоросії» у складі України.

«Якщо Новоросія інтегрується у склад України – то ми будемо пробиватися у парламент і відстоювати інтереси регіону», - зауважив псевдо-політик.

І ще одне, Губарєв поставив ультиматум, що у тому випадку парламент не відповість, так би мовити, взаємністю, сепаратисти не побояться застосувати і зброю.

Офіційний же уряд конкретної відповіді не надав, але зауважив, що у всіх державотворчих процесах мають право брати виключно громадяни України, а вибори на Донбасі зараз збираються проводити під егідою Києва, аби не допустити сепаратистів до місцевого уряду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео