Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ не вважає за потрібне індексувати зарплатні

ВРУ не вважає за потрібне індексувати зарплатні
186131 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ціни виросли, долар знову став нестабільним, а наші зарплатні і пенсії, як були на рівні минулого року, так і залишися досі. 


Ціни виросли, долар знову став нестабільним, а наші зарплатні і пенсії, як були на рівні минулого року, так і залишися досі. Арсеній Яценюк заявив, що зараз необхідно провести індексацію виплат бюджетникам та підвищити пенсії в Україні. Як повідомлялося раніше, уряд запланував підвищення зарплат та пенсій на 1 грудня цього року. Наші кошти повинні були зрости відсотково відносно до цін на основні продукти у магазинах.
Дана пропозиція сьогодні розглядалася у ВРУ, проте очікуваної підтримки, на жаль не здобула.
Законопроект «Про внесення змін до деяких законів України стосовно відновлення соціальної справедливості та недопущення збідніння населення» не був підтриманий. За нього проголосували лише 60 народних обранців, коли необхідний мінімум повинен складати 226 голосів депутатів.
Тим не менш, 110 парламентарів вважають, що необхідно відправити на доопрацювання даний законопроект. Очевидно, що багато суперечок викликав пункт, який визнає закон «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні» на даний момент недійсним.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео