Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати не хочуть підтримувати ідеї МВФ

Депутати не хочуть підтримувати ідеї МВФ
239287 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ледь не головною умовою отримання нових кредитів від міжнародного валютного фонду є проведення реформ та закріплення їх на законодавчому рівні. 


Ледь не головною умовою отримання нових кредитів від міжнародного валютного фонду є проведення реформ та закріплення їх на законодавчому рівні. Тим не менш, окремі законопроекти особливої підтримки серед народних обранців не зазнали. Які саме – читайте далі.
ЖКГ. Ті установи, з якими ми так або інакше стикалися протягом всього свого життя. Перша асоціація, яка виникає в нас з даною установою – це проблеми та хамство. Саме тому, було прийнято рішення реформувати ЖКГ. Більше того, в економічному плані ці установи є збитковими для України, тому черговою умовою МФВ – було реформування тарифів «жеків».
За новою умовою тарифи потрібно було змінити так, щоб вони приносили прибутки ЖКГ, тим самим, заперечуючи їх збитковість перед державою.
Тим не менш, новий законопроект на отримав мінімальної кількості голосів від депутатів. Нагадуємо, що для того, щоб закон пройшов процес читання необхідно отримати підтримку 226 народних обранців. Законопроект повернули Кабінету міністрів на доопрацювання.
На даний момент немає офіційних коментарів від депутатів, що відмовилися голосувати. Також не названі основні недоліки, які на думку народних обранців були присутні у законі.
Проте, слід неодмінно зазначити, що ще раніше даний законопроект вже виносився на розгляд у сесійній залі ВРУ. Тоді депутати не захотіли голосувати, адже у самій структурі закону зазначалося, що мешканців будуть висиляти зі своїх домівок за несплату комунальних послуг ЖКГ. Саме такою була тоді умова МВФ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео