Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скільки часу залишилося у ВРУ для остаточного подання Конституційного проекту?

Скільки часу залишилося у ВРУ для остаточного подання Конституційного проекту?
212714 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні ми навіть ледве можемо уявити, яким чином у нас пройде перерозподіл регіонів. Так само, як ми важкувато розуміє наш процес децентралізації і Венеціанська комісія, яка потребує надати проект.


Децентралізація. Сьогодні ми навіть ледве можемо уявити, яким чином у нас пройде перерозподіл регіонів. Так само, як ми важкувато розуміє наш процес децентралізації і Венеціанська комісія, яка потребує надати проект.
Володимир Гройсман розповідає, що новий проект буде готовий до 15 липня. Вже цього числа, за його словами всі закони повинні бути належним чином оформлені, обговорені з провідними політичними силами, а також затверджені Конституційним судом та Венеціанською комісією.
Експерти вважають, що чим швидше буде подано законодавчий проект на розгляд Венеціанської комісії, тим вагомішими будуть зміни, які нададуть іноземні спеціалісти.
«Обіцяну децентралізацію рекламують, як «засіб» проти сепаратизму. Більше того, для багатьох конституційні зміни є механізмом зупинки війни», - пишуть наші громадяни в інтернеті.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео