Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Депутати ВРУ обурені тим, що досі не підготовлено позов проти Росії

Депутати ВРУ обурені тим, що досі не підготовлено позов проти Росії
186188 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна задіяла не всі юридичні механізм для того, щоб повернути собі Крим. Така теза вже не раз лунала під час засідання Верховної ради. 


Україна задіяла не всі юридичні механізм для того, щоб повернути собі Крим. Така теза вже не раз лунала під час засідання Верховної ради. Депутати вважають, що наша держава повинна неодмінно підготувати позов проти Росії, щоб повернути свої землі. Зокрема такий документ повинен був потрапити до міжнародного суду ООН, підготовлений особисто Петром Порошенко.
Згадаємо, ще минулого 2014 року Міністр закордонних справ, Павло Клімкін, відзначав, що уряд та ВРУ будуть працювати як можна оперативніше, щоб вчасно подати позови до міжнародних арбітражів. Зокрема, акцент робився на визначення стану порушення прав людини.
Слід зазначити, що подача такого позову – не проста справа, документ має пройти ряд інстанцій, щоб вірно вказати на ту матеріальну та економічну шкоду, яку заподіяв агресор.
Тим не менш, Міністерство закордонних справ стверджує, що продовжують працювати над створенням позову і вже до кінця року зможуть презентувати перші результати, тобто подадуть позов.
«Зараз проти Росії подано три позови, зокрема не припиняється ряд приватних звернень, де, звісно, визнається факт агресії РФ проти нашої держави», - повідомляє народний депутат Георгій Логвинський.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео