Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як ВРУ буде піклуватися про військових АТО?

Як ВРУ буде піклуватися про військових АТО?
186221 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чим сьогоднішнє становище наших військових в АТО відрізняється від життя книжкового персонажу?


«Ми повернулися додому без надії на майбутнє, без розуміння того, яку тепер роль будемо виконувати у суспільстві», - розповідав один із героїв твору «Повернення» Ремарка. Він, як і сотні наших сьогоднішніх солдат, що повертаються з війни додому, не знав, яким чином повернеться його доля у далекому від війни світі. Чим сьогоднішнє становище наших військових в АТО відрізняється від життя книжкового персонажу?
Держава насамперед мусить піклуватися про своїх громадян. В Україні час демобілізації солдат. Тільки зараз була подана ініціатива до ВРУ про забезпечення соціального захисту тим, хто воював на сході.
Новий законопроект "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" був поданий на розгляд депутатам ВРУ з ініціативи прем’єр-міністра. До речі, самим же автором і виступає Арсеній Яценюк та Кабінет міністрів.
Текст на сайті самого парламенту ще досі відсутній, але ще раніше зазначалося народними обранцями, що державі просто необхідно прийняти ряд змін та гарантій для військовослужбовців. Зазначимо, що ВРУ ще у на початку весни прийняла закон, який гарантував збереження заробітної платні за тими, кого призвали до служби в АТО.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео