Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Арсеній Яценюк невдоволений роботою ВРУ

Арсеній Яценюк невдоволений роботою ВРУ
186260 ПЕРЕГЛЯДІВ

«70% урядових законопроектів – провалено», - скаржиться на роботу Верховної ради Арсеній Яценюк


«70% урядових законопроектів – провалено», - скаржиться на роботу Верховної ради Арсеній Яценюк. Власне це почули сьогодні народні обранці, адже своє невдоволення прем’єр-міністр виказав на черговому засіданні ВРУ. Що називається «прямо у вічі».

Політик нагадав, що минулого тижня Верховні рада не проголосувала аж за 8 законопроектів, сформованих коаліцією та урядом. За словами Арсенія Яценюка, ці нововведення вимагав МВФ України.

«За день не було прийнято жодного законопроекту, які планувалося розглянути. Як це називається?», - скаржиться прем’єр-міністр.

Крім цього, ВРУ фактично не виконала обіцянку, щодо впровадження закону про захист журналістів. Даний проект посилював гарантії безпеки роботи медійників. Сам закон депутати обіцяли прийняти саме до світа Дня журналіста, проте, як-то кажуть: не склалося.

Прем’єр-міністр вбачає лише один варіант: розігнати парламент, що зараз вирішує всі нагальні питання через неефективність роботи. Ще значно раніше Арсеній Яценюк разом із Володимиром Гройсманом зазначали, що прийняття законів у депутатів ВРУ йде досить повільно. Зокрема, народні обранці голосують по декілька разів за один і той самий законопроект.

Тим не менш, Президент України не підтримує пропозицію прем’єр-міністра, адже вважає, що нові вибори країні – ні до чого.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео