Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ хоче покарати чиновників за брехню у деклараціях

ВРУ хоче покарати чиновників за брехню у деклараціях
53384 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народні депутати в рамках боротьби з корупцією хочуть ввести покарання для тих чиновників, що вказали неправдиві дані в своїх податкових деклараціях


Народні депутати в рамках боротьби з корупцією хочуть ввести покарання для тих чиновників, що вказали неправдиві дані в своїх податкових деклараціях.
Таким методом на першому етапі стало запровадження законопроекту «Про внесення змін до статті 46 закону України «Про попередження корупції». За рішення про підтримку даного законопроекту проголосували 259 народних депутатів при необхідному мінімумі 226 голосів.
Проект закону передбачає, що з моменту вступу його до сили можна буде викривати інформацію про матеріальні кошти, що зберігаються, як в Україні, так і за кордоном. Більше того, Верховна рада цим документом фактично дозволяє отримувати всі необхідні дані щодо матеріального статку родичів високопоставлених чиновників.
Як будуть карати тих, що вказали хибні дані у своїх деклараціях, поки що невідомо, але за останніми даними ведеться робота, щодо розробки впровадження необхідних змін.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео