Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Європа допоможе українському селу

53499 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українське село отримає допомогу від Євросоюзу, завдяки чому зможе перейняти польський досвід успішного сільського господарства. За підтримки європейських експертів в Україні буде створено спеціальний фонд, спрямований на підвищення рівня сільського господарства у державі.

Європейський Союз надасть Україні фінансову допомогу, яка буде покликана розвинути українське село. Планують створити фонд підтримки села. Ідеї створення такого фонду належать спеціалістам з Європейського Союзу та Польщі. Протягом кількатижневих переговорів представників українського та польського урядів, а також Європейського фонду розвитку польського села учасники перемовин прийшли до висновку, що реформи українського сільського господарства мають відбутися.

Попередній термін, який дають на виконання цієї програми — два роки. Основою для перевтілень українського села має стати позитивний польський досвід. Наразі фонд підтримки українського села очікує на офіційне оформлення, після чого над реалізацією реформ почнуть працювати польські фахівці з сільського господарства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео