Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аграрна співпраця України та Норвегії розшириться

26850 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна та Норвегія найближчим часом розширять свої зв’язки в аграрному секторі. Про це розповів профільний міністр Олексій Павленко за результатами зустрічі з норвезьким міністром закордонних справ в Осло.

Очільник Міністерства аграрної політики України Олексій Павленко після відвідування Норвегії у рамках робочої поїздки повідомив про розширення співпраці між Україною і Норвегією, яке найактивніше проявиться саме в аграрному секторі.

Зустрівшись з міністром закордонних справ Норвегії Борге Бренде, Олексій Павленко заявив, що Норвегія є для України важливим стратегічним партнером у кількох галузях аграрної сфери.

За словами Павленка, крім значущого аграрного партнера, Норвегія є для України ще й партнером у розумінні економічної та політичної підтримки.

Загалом, як розповів Олексій Павленко, саме у 2015 році обидві країни значно зблизилися одразу у кількох напрямах співпраці: з’явилися нові перспективи аграрного товарообігу, розширилися експортно-імпортні зв’язки. У найближчих планах урядів України та Норвегії — налагодити інвестиційну співпрацю у галузі агропромислової сфери, розробити та реалізувати спільні наукові та освітні програми.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео