Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аграрний сектор втратить близько ста тисяч працівників

80430 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олександр Бакуменко, котрий обіймає посаду заступника голови Комітету по питаннях аграрної політики й земельних відносин Верховної Ради України, стурбований майбутніми перспективами аграрної галузі, адже на його думку майбутні реформи, котрі депутати планують втілити в життя в найближчому майбутньому, є необдуманими та поспішними. Більше того, вони можуть привести до негативних наслідків, серед яких закриття підприємств й відповідно скорочення робочих місць. За його прогнозами від шістдесяти до ста тисяч людей, котрі задіяні в аграрній галузі просто залишаться за бортом, тобто безробітними.

Ні для кого не секрет, що головні аграрії країни, котрі представляють Міністерство агрополітики та продовольства, розраховують отримати із держказни не менше трьох мільярдів гривень, хоча бюджет досі не прийнятий.

Також Бакуменко пише про закулісні ігри, котрі ведуть депутати з аграріями. Стосуються вони збереження спецрежиму податків для сільгоспвиробників до першого січня 2018 року. Депутати зберегли спецподаток для тваринництва, але ще не дали остаточної згоди на його збереження для рослинництва.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео