Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рівненські аграрії влаштували протест

80426 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Рівному влаштували протест представники сільськогосподарських підприємств. Із плакатами в руках вони виступили проти скасування податкових пільг для представників бізнесу.

10 грудня представники середніх та малих сільськогосподарських підприємств Рівненщини вийшли на пікет до обласної адміністрації. Аграрії регіону вимагали від місцевої влади збереження існуючих податкових пільг, що стосуються дії спеціального режиму ПДВ для представників аграрного бізнесу. Як зауважили протестувальники, якщо скасувати пільги, що діють зараз, це може закінчися ліквідацією малих та середніх підприємств аграрного сектору.

Юрий Приварський, заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації, спілкувався на цю тему з незадоволеними аграріями і пообіцяв, що спробує вирішити дане питання, надіславши відповідний запит до Верховної Ради та уряду.

Як відомо, Міністерством фінансів було запропоновано перевести сільськогосподарську галузь на загальну систему оподаткування, таким чином примусивши аграріїв сплачувати податок на додану вартість.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео