Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна візьме участь у конференції СОТ

241087 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна братиме участь у конференції Світової організації торгівлі, котра пройде 15-18 грудня у Кенії. На цьому міжнародному заході держава представить власну агропромисловість.

15-18 грудня у столиці Кенії Найробі відбудеться міністерська конференція Світової організації торгівлі. Така конференція проходитиме вже вдесяте, цього разу серед основних тем буде питання скасування експортних субсидій на агропродукцію. Порушуватиметься і тема розробки захисного механізму у сфері торгівлі сільськогосподарськими товарами для держав, які перебувають у стадії розвитку.

Україну на конференції СОТ представлятиме Владислава Рутицька, заступник міністра з питань європейської інтеграції. Україна на цьому заході підніматиме питання захисту внутрішнього ринку. Владислава Рутицька обстоює ідею, згідно з якою застосування нового захисного механізму, що допоможе державі посилити захист власного внутрішнього ринку.

Міністерська конференція є найбільш впливовим органом СОТ. Її скликають кожні два роки для ухвалення найбільш важливих рішень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео