Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Азербайджанці займуться переробкою сумської сої

107340 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Сумській області відкриють завод з переробки сої. Ініціаторами цього починання стали інвестори з Азербайджану. Офіційно про таку новину повідомив голова Сумської обласної адміністрації.

У Роменському районі Сумської області невдовзі працюватиме завод з переробки сої. Цей проект ініціювали азербайджанські інвестори, які готові вкласти у виробництво до 22 мільйонів доларів. Як повідомив Микола Клочко, голова обласної адміністрації, керівництво області досягло домовленості з інвесторами щодо відкриття заводу з переробки потужністю у 220-250 тисяч тонн. Очільник області впевнений, що ці інвестиції матимуть хороші результати, оскільки засновані на конкретних домовленостях і діях. Загалом завод з переробки сої має надати жителям області понад 200 робочих місць.

Крім цього запланованого проекту, в області, за повідомленням місцевої влади, скоро запустять першу чергу підприємства, що спеціалізуватиметься на виробництві альтернативних видів палива. Це завод почне працювати на базі колишнього цукрового заводу у Білопольському районі. За умов інвестицій у 30 мільйонів доларів на оновленому заводі планують виробляти біоетанол та інші альтернативні різновиди палива.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео