Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Якою є ситуація з цукром в Україні?

187812 ПЕРЕГЛЯДІВ

Офіційна служба статистики України знову повідомляє про зменшення виробництва цукру в Україні. Протягом минулого року зниження обсягів виробництва досягло майже 30 відсотків.

За статистичною інформацією, обсяги виробництва цукру в Україні продовжують падати. За дослідженнями, які зробили на основі інформації від аграріїв за 2015 рік, зменшення обсягів виготовлення цукру сягнуло 29,6 відсотка.

При цьому, як стверджує статистика, у грудні-2015 рівень виробництва цукру знизився на 75,3 відсотка, а якщо порівнювати результати з груднем-2014, показники впали на 39,1 відсотка, що склало 125 тисяч тонн.

Як повідомляють офіційні дані, найбільше цукру за останні кілька років було вироблено протягом 2014 року, за даними Держстатистики, що загалом склало 2,1 мільйона тонн готового продукту. У порівнянні з 2013 роком спостерігався ріст у 66,8 %.

Стосовно цін на цукор, в уряді повідомили про необхідність їх контролю з боку влади. Зокрема, для попередження необґрунтованого зростання вартості цукрового буряка у Кабінеті Міністрів вирішили встановити ціновий мінімум і максимум на наступні два роки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео