Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині і Луганщині відновлюють виробництво борошна

На Донеччині і Луганщині відновлюють виробництво борошна
80830 ПЕРЕГЛЯДІВ

Луганська і Донецька області поступово відновлюють виробництво борошна — за січень і лютий 2016 року обсяг цього продукту, виготовлено у проблемному регіоні, зріс на 76 відсотків порівняно з таким самим періодом минулого року.

За даними статистики, на Донеччині і Луганщині починається збільшення виробництва борошна — як показують результати за перші два місяці року, обсяг цього продукту збільшився на 76 відсотків у порівнянні з обсягами, зафіксованими за січень-лютий-2015.

При цьому загальна кількість виготовленого українською агропромисловістю борошна зменшилася порівняно з 2015 роком. Зокрема, протягом лютого 2015 року всього виробили 166,2 тисячі тонн цього продукту, тоді як цього року даний показник сягнув лише 160,8 тисяч. Загалом з початку року було вироблено на 5 відсотків менше борошна, ніж за аналогічний період-2015.

За даними статистики, зменшення виробництва борошна в Україні відбулося через скорочення обсягів виробництва у ряді областей, перш за все — Черкаської, Тернопільської, Київської, Херсонської, Сумської та Дніпропетровської.

Крім двох східних областей, збільшили свої показники Миколаївщина, Вінниччина, Одещина, а також Запорізька область.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео