Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Робітники аграрного сектору України святкують професійне свято

Робітники аграрного сектору України святкують професійне свято
244246 ПЕРЕГЛЯДІВ

     20 листопада в Україні святкується День працівника сільського господарства. Зі святом аграріїв вже привітали президент та прем'єр-міністр України.

     В привітанні, яке опубліковане на сайті президента, П. Порошенко підкреслив важливість аграрного сектору економіки, як інструменту в досягнені незалежності в продовольчих потребах, а також вагомим фактором економічного зростання країни. Окрім того президент підкреслив професіоналізм аграріїв, завдяки якому українська продукція здатна конкурувати як на вітчизняних, так і на закордонних ринках. На останок президент душевно побажав усім міцного здоров'я, злагоди, миру та наснаги для нових звершень.

     Володимир Гройсман у своєму привітанні, яке розміщене на його сторінці в соціальній мережі Facebook, наголосив на тому, що агросектор є пріоритетним напрямком розвитку у 2017 році. Прем'єр наголосив, що в планах уряду підтримувати малі та середні господарства, а також технічний розвиток сектора в цілому. Як і президент, голова уряду побажав працівникам сільського господарства нових досягнень, наснаги, та великих врожаїв.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео