Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Реєстрацію підприємств-виробників біопалива скасовано

Реєстрацію підприємств-виробників біопалива скасовано
244331 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Президент України Петро Порошенко направив до Верховної ради підписаний закон №4618, який вносить зміни до Закону «Про альтернативні види палива». Про це йдеться у повідомленні на веб-сторінці Верховної Ради України. Відтепер підприємства, що виробляють біогаз та рідке біопаливо, не вноситимуться в державний реєстр. Це має на меті покращити умови ведення бізнесу у сфері виробництва поновлюваних енергоносіїв, завдяки зниженню рівня бюрократії.

     Створення даного законопроекту було обумовлено впровадженням політики дерегуляції, котру Кабінет міністрів затвердив розпорядженням від 18 березня 2015 року. Політика дерегуляції є одним з головних векторів, визначеним у стратегії розвитку «Україна – 2020».

     Як повідомлялося, дана законодавча ініціатива ще в травні 2016 року була подана до Верховної Ради, але Парламентський комітет з питань паливно-енергетичного комплексу направив її на доопрацювання. На початку літа усі необхідні комітети парламенту розглянули даний законопроект, після чого, закон був прийнятий Парламентом у другому читанні.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео