Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна зацікавлена в експорті агропродукції до Танзанії

Україна зацікавлена в експорті агропродукції до Танзанії
190171 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Ринок Танзанії є дуже перспективним для українських сільгоспвиробників. Перш за все африканська республіка зацікавлена в імпорті бобових, соєвих продуктів, добрива та продуктів переробки.

     Крім того, Танзанія проявила інтерес до імпорту української сільськогосподарської техніки, зокрема, техніки для переробки. Про це заявила замміністра Ольга Трофімцева, поспілкувавшись з Чарльзом Мвіджаге, Міністром промисловості, торгівлі та інвестицій африканської республіки.

     Трофімцева зауважила, що успішний розвиток виробництва українського молока та його подальша переробка, дасть можливість експортувати сухе молоко до Танзанії. Також африканська республіка бажає імпортувати м'ясо, муку та різні добрива, зокрема, органічні.

     Під час візиту до Танзанії, Трофімцева разом з торговим представником України Наталією Микольською відвідали виставку промислових товарів, та змогли оцінити асортимент продукції, котру виробляють місцеві компанії. Трофімцева зазначила, що українським аграріям, зацікавленим у експорті до країн Африки, слід взяти участь у профільній виставці FOODAGRO AFRICA. Виставка запланована на 22 серпня 2017 року, і вважається найбільшою виставкою продовольчих товарів серед країн Африки. В ній беруть участь близько 20 тис. учасників та приблизно 500 закордонних компаній.

     Замміністра зазначила, що продовольчий ринок Танзанії та інших країн Африки є дуже специфічних і складним. Але на ньому присутній значний попит, що складає близько 500 млн. споживачів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео