Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Аграрні реформи в Україні на правильному шляху

Аграрні реформи в Україні на правильному шляху
26743 ПЕРЕГЛЯДІВ

Аграрні реформи, які проводить відповідне українське міністерство, позитивно оцінили міжнародні експерти. 


Аграрні реформи, які проводить відповідне українське міністерство, позитивно оцінили міжнародні експерти. На конференції, що зібрала міжнародних спеціалістів цієї галузі, висловлювали думки щодо шляхів розвитку аграрного сектора України.
На Міжнародній конференції, яку проводили на підтримку України, експерти дали позитивну оцінку роботі українського уряду у сфері проведення аграрних реформ. Зокрема, співзасновник грузинського фонду інновацій та розвитку Георгій Вашадзе назвав український ринок одним з найперспективніших у Європі. За його словами, Україні важливо лише подолати корупцію і використання керівниками підприємств свого положення у власних цілях. Тому, на думку Вашадзе, в аграрній сфері найголовнішою є мотиваційна робота і виділення найважливіших кроків для поліпшення існуючої ситуації.
Представник організації IFC в Україні зазначив, що з метою розвитку української аграрної галузі ця структура готова взяти на себе певну частину банківських ризиків. При цьому головною умовою стане прозорість усіх отриманих фінансів, що дозволить відстежувати використання всіх інвестицій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео