Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що відбувається з українським скотарством?

Що відбувається з українським скотарством?
106530 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як повідомляють спеціалісти Державної статистики України, поголів’я худоби знижується


Як повідомляють спеціалісти Державної статистики України, поголів’я худоби знижується. За даними цієї відомості, без урахування територій, тимчасово непідконтрольних Україні – Криму і зони АТО, на 1 червня 2015 року нараховується на 8% менше голів, ніж торік.
Як стверджують статистичні дані, станом на 1 червня 2015 року в Україні налічується 4 мільйони 429 тисяч голів, що на 8 відсотків менше показника 2014 року.
За рік поголів’я корів зменшилося на 6,5 відсотка – тепер цих тварин в Україні трохи більше 2 мільйонів. Свиней стало менше на 3 відсотки, а кіз та овець разом – на 6,8 відсотка. Пернатих також стало менше на українських фермах – їх кількість зменшилася на 7,3 відсотка.
Незважаючи на певне зменшення кількості худоби порівняно з минулим роком відносно до березня-2015 року, кількість худоби все ж виросла, що говорить про певний прогрес у сільському господарстві. Зростання у відсотковому вираженні становить 3%, тобто з березня загальна кількість української худоби зросла майже на 13 тисяч голів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео