Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці заощаджують на харчуванні

Українці заощаджують на харчуванні
213039 ПЕРЕГЛЯДІВ

Згідно даних, які надає Державна служба статистики України, в країни катастрофічно падає попит на продукти, які раніше користувалися значною популярністю та були необхідними населенню.


Згідно даних, які надає Державна служба статистики України, в країни катастрофічно падає попит на продукти, які раніше користувалися значною популярністю та були необхідними населенню. Наразі населення все частіше відмовляється від того, що раніше могло собі дозволити.
Так, за даними трьох місяців поточного року, витрати на продукти харчування зменшились на 20%. Перший щабель у рейтингу продуктів, які втрачають попит, посідають – фруктова консервація, напівфабрикати риби та м’яса, обсяги продажу на такі продукти зменшили майже на 40%.
Наступне місце посідають різні крупи, рибу, ковбаси з результатом в 30%. Також не дуже популярними стають яйця, свіже м’ясо, а також овочі – попит впав на 20%.
Кондитерка та відділи з алкоголем також втрачають своїх покупців.
Тож українці прийняли заклики прем’єр-міністра щодо затягування пасків як виклик і наразі все більше відмовляються від звичного харчування.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео