Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Польща підтримає переселенців-бізнесменів

213961 ПЕРЕГЛЯДІВ

Польща обіцяє підтримати переселенців з зони проведення АТО, які мають бажання зайнятися підприємницькою діяльністю. У рамках спеціальної програми Польща фінансово допоможе вимушеним переселенцям відкрити свою справу.

Польща візьме участь у програмі ООН, яка має своєю метою підтримку вимушених переселенців зі сходу України у їх бажанні розпочати власну справу.

30 жовтня у Києві підписали угоду, яка має своєю метою допомагати постраждалим внаслідок конфлікту на сході України у започаткуванні власного бізнесу. Заступник міністра закордонних справ Польщі Конрад Павлік розповів, що ця програма має стати суттєвою допомогою для України, оскільки вона дозволить підтримати велику кількість переселенців, забезпечивши їхню самозайнятість, а також створити багато нових робочих місць.

Бюджет цього проекту загалом складає 230 тисяч доларів.

При цьому користь від реалізації програми мають відчути не тільки жителі сходу, які змушені були переїхати, але й мешканці, які їх приймають, оскільки після початку дії програми очікують на появу великої кількості нових робочих місць, які зможуть займати в тому числі представники населених пунктів, де концентрується багато переселенців.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео