Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські літаки продовжуватимуть літати до Єгипту

214099 ПЕРЕГЛЯДІВ

Літаки з України не припинятимуть польоти до єгипетського міста Шарм-ель-Шейх. Це стане можливим, якщо авіакомпанії приділятимуть увагу додатковим заходам безпеки. Такі умови пов’язані з підвищеною небезпекою, яка склалася після катастрофи російського літака.

Українська Державна авіаційна служба провела розслідування в аеропорту єгипетського міста Шарм-ель-Шейх, у результаті чого встановила, що українські літаки можуть здійснювати польоти у цьому напрямку. Головною умовою, яку українські авіакомпанії мають виконати для уможливлення польотів літаків до аеропорту Шарм-ель-Шейху — забезпечити вищий рівень авіаційної безпеки, максимально знизивши рівень ризиків.

Рішення про проведення перевірки єгипетського аеропорту на предмет безпеки для пасажирів у Державній авіаслужбі прийняли після катастрофи російського літака, що летів маршрутом Шарм-ель-Шейх - Санкт-Петербург. Ця подія сталася 31 жовтня. За офіційною версією, яку оприлюднили відповідні служби Росії, на борту літака спрацювала бомба.

На певний час після катастрофи російського літака українські авіакомпанії отримали заборону перельотів над Синайським півостровом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео