Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Microsoft» скоротить майже три тисячі своїх працівників

«Microsoft» скоротить майже три тисячі своїх працівників
54164 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американський комп'ютерний бізнес-конгломерат «Microsoft» запланував масштабне очищення власних робочих рядів. Так, під масове скорочення штату компанії потраплять біля 2850-ти людей, задіяних у найрізноманітніших процесах роботи «Microsoft» - від топ-менеджерів і програмістів до співпрацівників відділу продажів.

Варто відзначити, що така новина стала логічно неприємною не тільки через майбутню втрату свого робочого місця майже трьома тисячами працівників конгломерату, а й через те, що оголошена раніше запланована кількість скорочень була меншою на цілу тисячу осіб.

Цікаво, що левова частка звільнень – більше 900 працівників – прийдеться саме на відділ продажів «Microsoft». Про це вже сповіщені усі співробітники компанії, котрі підлягатимуть скороченню. Неприємний процес планують завершити впродовж одного фінансового року, тобто до 30-го червня 2017-го. А серед причин масових звільнень поки що вказана тільки одна – реформування підрозділу розробки та виготовлення високотехнологічних смартфонів. Тож цілком імовірно, що конгломерат-гігант просто робить чергову бізнес-переорієнтацію, спираючись на нові потреби чисельних міжнародних ринків світової IT-галузі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео