Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Німецький автомобільний концерн «Volkswagen» скоротить робочий час для тисяч своїх співробітників

Німецький автомобільний концерн «Volkswagen» скоротить робочий час для тисяч своїх співробітників
54281 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колись гігант, монополіст та рішучий революціонер у галузі автомобільної промисловості, сьогоднішній «Volkswagen» геть на себе не схожий та через це переживає далеко не найкращі часи. Після великого «дизельного скандалу», котрий зобов'язав концерн виплатити десять мільярдів американських доларів на врегулювання масштабного конфлікту, «Volkswagen» вимушений потроху зменшувати обсяги завжди успішного та прибуткового бізнесу. І першим кроком у цій сфері стане скорочення робочого часу для десяти тисяч своїх працівників.

Окрему проблему створюють і проблеми з постачальниками, котрі не дотримуються зобов'язань щодо строків привезення на заводи «Volkswagen» необхідних деталей. Наразі мова йде про такі необхідні кожному автомобілеві елементи як складові коробок передач. Представники компаній-постачальників, у свою чергу, кажуть, що чисельні збої у наданні необхідних деталей заводам німецького концерну спричинені юридичною суперечкою, проте, найімовірнішою причиною затримок є спроба «Volkswagen» змусити своїх постачальників знизити ціни на їхню продукцію, оскільки зараз автоконцерн просто не має змоги сплачувати повну вартість необхідних елементів через вищезгаданий «дизельний скандал».

Нагадаємо про те, що «Volkswagen» мав виплатити астрономічні суми штрафів після того, як Федеральний суд американського Сан-Франциско довів причетність компанії до заниження реальних показників викидів шкідливих речовин у повітря своїми дизельними моделями. Таким чином, автоконцерн зазнав шалених збитків, відкликавши усі легкові автомобілі марки «Volkswagen» та «Audi», реалізовані у США з 2009-го по 2015-й роки.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео