Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністерство фінансів має намір заохочувати малий український бізнес

Міністерство фінансів має намір заохочувати малий український бізнес
108370 ПЕРЕГЛЯДІВ

Аби допомогти економіці нашої держави як слід зміцніти, Міністерство фінансів України хоче ввести додаткові податкові канікули для українського малого бізнесу. Причому, зробити це державна установа пропонує на строк аж у декілька років.

Поки Кабінет міністрів України продовжує дискутувати на тему реформування податкової системи, пропонуючи прибирати чи додавати певні податки для сплати українськими громадянами, Олександр Данилюк – глава Міністерства фінансів України – вніс пропозицію щодо введення п'ятирічних канікул по сплаті податку на прибуток. Розповсюджуватиметься таке нововведення виключно на ті підприємства малого бізнесу, чий фінансовий оборот не перевищує три мільйони гривень.

З точки зору пана Данилюка, ініціатива введення податкових канікул для малих підприємців позитивно відобразиться на бізнес-показниках нашої держави у майбутньому. До того ж, ця міра є вельми необхідною в умовах виваженого ставлення України до власного бюджету та, як наслідок, крокування шляхом скорочення будь-яких виплат.

Міністр фінансів вважає, що таке нововведення має мінімальні економічні ризики і натомість дасть додатковий поштовх для успішного розвитку малого бізнесу у межах нашої країни.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео