Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Білл Гейтс побив світовий фінансовий рекорд

Білл Гейтс побив світовий фінансовий рекорд
108310 ПЕРЕГЛЯДІВ

Засновник американської компанії «Microsoft» - однієї з найбільшої транснаціональної корпорації, котра займається виробництвом найрізноманітнішого програмного забезпечення – 60-річний геній Білл Гейтс став найбагатшим бізнесменом в історії завдяки власному вражаючому фінансовому капіталу у 90 мільярдів доларів.

Неймовірно, але зазначена вище сума у порівнянні з внутрішніми валовими продуктами таких країн як Україна та Сполучені Штати Америки, еквівалентна майже 100% та 0,5% ВВП цих двох держав. Статус найбагатшого бізнесмена містер Гейтс отримав ще у березні поточного року від журналу «Forbes», але тоді капітал американця авторитетне фінансове видання оцінило у 70 мільярдів доларів.

Парадоксально, проте, більшість своїх грошей засновник «Microsoft» заробив не завдяки власному мегапопулярному у всьому світі революційному комп'ютерному продукту, а...завдяки володінню акціями таких компаній як «Canadian National Railway», «Strategic Hotel» (до складу якої, до речі, входять декілька готелів таких відомих марок як «Four Seasons», «Ritz Carlton» та «Intercontinental»), «Republic Services» (утилізація сміття) та «Ecolab» (створення екологічних технологій).


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео