Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Модний тренд: українські вишиванки стають все популярнішими

Модний тренд: українські вишиванки стають все популярнішими
243430 ПЕРЕГЛЯДІВ

3474 – саме стільки жіночих вишиванок було продано онлайн лише за перше півріччя поточного року. І ці цифри, з точки зору економічних аналітиків, ще зростатимуть близько п'яти наступних років.

На другому місті після жіночих вишиванок опинилися дитячі – трохи більше 2080-ти штук. А ще 1561-ну вишиванку купили представники чоловічого полу нашої держави. Зростання попиту на українські вишиванки дозволяє процвітати й аналогічному бізнесу з продажів трендового українського одягу. Зважаючи на той факт, що черговий сплеск вишиванкової популярності торкнувся України ще два роки тому, вартість оригінального одягу встигла суттєво зрости: з 415-ти до майже 580-ти гривень у сегменті чоловічих вишиванок, з 445-ти до близько 520-ти гривень у разі придбання дитячого варіанту та з 471-єї до рекордних 625-ти гривень, якщо мова йде про жіночу вишиванку.

Загалом, за перші шість місяців 2016-го року українці вже придбали понад 9000 вишиванок. Експерти вбачають причину шаленого успіху етнічного українського одягу у світових модних тенденціях, завдяки яким державні вишиванки стали невід'ємним елементом повсякденного вигляду й голлівудських знаменитостей.

Цікаво, що особливої популярності вишиванка набуває не тільки під час святкування таких українських свят як День Конституції чи День Незалежності, а й тоді, коли людина обирає для себе зручний, неповторний та комфортний одяг для роботи чи мандрівок.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео