Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Білл Гейтс – вкотре найбагатша людина Америки

Білл Гейтс – вкотре найбагатша людина Америки
135654 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже у 23-й раз поспіль один із засновників популярної технологічної компанії «Microsoft» Білл Гейтс лідирує у рейтингу «400 найбагатших американців», складеному авторитетним бізнес-виданням «Forbes» у поточному році. Посісти перше місце у переліку бізнесменів-мільярдерів США містеру Гейтсу допоміг його вражаючий фінансовий капітал, котрий на сьогоднішній день оцінюється у 81 мільярд американських доларів.

 

Джефф Безос, котрому належить заснування всесвітньо відомого онлайн-ресурсу «Amazon», зайняв другу позначку рейтингу із майже сімдесятьма мільярдами доларів. А замикає трійку найбагатших американців Уоррен Баффет (глава «Berkshire Hathaway»), котрий за останні п'ятнадцять років займає престижний третій щабель вперше.

Трохи поступився містеру Баффету філантроп і батько соціальної мережі «Facebook» Марк Цукерберг, посівши четвертий рядок із 55,5 мільярдами. Ларрі Пейдж та Сергій Брин, які створили пошукову систему «Google», вдовольнилися дев'ятою та десятою позначками першої десятки рейтингу «Forbes». Цікаво, що минулорічний власник 35-го щаблю переліку найбагатших американців – мільярдер Дональд Трамп, котрий сьогодні є кандидатом у президенти США від партії республіканців – опинився аж на 156-ому рядку із капіталом, трохи меншим за чотири мільярди доларів. Загалом, економічні експерти констатують черговий консерватизм першої десятки вищезазначеного рейтингу, спираючись на те, що її позиції, як і раніше, займають виключно пов'язані з комп'ютерним бізнесом та високими технологіями особистості.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео