Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська влада обіцяє водіям вигідне таксування

Українська влада обіцяє водіям вигідне таксування
216817 ПЕРЕГЛЯДІВ

150 гривень – саме у таку суму тим громадянам нашої держави, котрі мають намір стати таксистами, вже дуже скоро обходитиметься аналогічна ліцензія на ведення подібного бізнесу. Зважаючи на той факт, що на сьогоднішній день для того, аби зайнятися таксуванням, людина повинна заплатити 1500 гривень, вищезазначена сума фінансів суттєво пожвавить ринок автотранспортних перевезень та, за твердими переконаннями Міністерства інфраструктури України, виведе значну кількість капіталу з тіні.

 

З точки зору Дмитра Роменського – міністра інфраструктури – найближчим часом українських таксистів очікує відчутне полегшення у контексті спрощення їхнього доступу до вітчизняного ринку перевезень. Крім того, посадовець вважає доцільним максимально легалізувати таксування, оскільки ті водії, котрі працюють через мобільні додатки чи за договорами диспетчерських служб, не сплачують податки. Це, у свою чергу, призводить до зменшення державного бюджету.

Важливо додати, що разом із проблемою залишення у тіні таксі як бізнесу, вельми хитким, як наслідок, є також і відповідальність водія за життя свого пасажира. А через відсутність належної легалізації подібного бізнес-сектору відсутні і вищезазначена безпека перевезення, і необхідні до сплати водієм кошти у державну казну.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео