Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Укрпошта» має намір розширити спектр власних послуг

«Укрпошта» має намір розширити спектр власних послуг
135705 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відкриття поточних рахунків, випуск кредитних карток, інкасаторські послуги та продаж страхових полісів – саме цей перелік фінансових послуг державне підприємство «Укрпошта» має намір почати надавати українцям вже найближчим часом. І для цього ДП навіть розробило спеціальний законопроект, ухвалення якого зробить можливим увесь вищезазначений спектр.

 

З точки зору Ігоря Смілянського – керівника «Укрпошти» - розширення видів послуг підприємства є на сьогоднішній день вимушеною необхідністю для того, щоб не втратити великі дохідні обсяги. Цікаво, що чверть усіх коштів, отриманих «Укрпоштою», мають вигляд комісії Пенсійного фонду за виплату пенсій. І через те, що Кабінет міністрів України намагається оформити подібні виплати через банківські організації, клієнтська база ДП стає все меншою з кожним днем.

Важливо додати, що у майбутньому можливому переході на карткову систему обслуговування пенсіонерів «Укрпошта» вбачає власний антикорупційний механізм через значне підвищення прозорості виплат.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео