Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кіностудія «Warner Bros» змінить свого власника

Кіностудія «Warner Bros» змінить свого власника
54463 ПЕРЕГЛЯДІВ

За 80 мільярдів доларів два роки тому американський медіаконгломерат «Time Warner», найбільше відомий світовому глядачеві у якості власника кіностудії «Warner Bros.» та телевізійних каналів «CNN» і «HBO», відмовився продати право власності на своє легендарне бізнес-дітище американському транснаціональному медіахолдингу «21st Century Fox». Проте, «AT&T» - ще одна телекомунікаційна компанія зі США – все-таки змогла достукатися до кінематографічного гіганта цьогоріч.

 

Угоду вартістю у майже 85,5 мільярдів доларів світові економісти вже охрестили «Найбільшою світовою бізнес-угодою року», причому, не тільки у контексті поточного – 2016-го – а й у контексті усього спектру тих дійсно колосальних фінансових угод, котрі колись було укладено у світі. Тож тепер знаменита кіностудія «Warner Bros.» цілком закономірно змінить власного володаря вже найближчим часом.

Цікаво, що кандидат у президенти Америки від республіканців Дональд Трамп після оприлюднення суми угоди заявив, що у разі отримання президентської посади у цьогорічному листопаді не допустить, аби «концентрація настільки великої бізнес-влади концентрувалася у руках такого невеличкого конгломерату як «AT&T»».

Варто відзначити, що вищезазначений «невеличкий конгломерат» має біля 142-ох мільйонів абонентів лише у Північній Америці. Ще 38 мільйонів осіб є користувачами його відеосервісів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео