Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Будемо торгувати з Кіпром

Будемо торгувати з Кіпром
238720 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кіпр виявив зацікавлення українськими продуктами. Представники бізнесу острова заявили про бажання купувати українські продукти


Кіпр виявив зацікавлення українськими продуктами. Представники бізнесу острова заявили про бажання купувати українські продукти. Чимало сприяло цьому підписання угоди, що регулює асоціацію України з Євросоюзом.
Під час конференції «Україна-Кіпр: інвестиційні рішення», що мала міжнародний характер, посол Кіпру в Україні Вассос Чемберлен повідомив про чималу зацікавленість кіпрського бізнесу імпортом продуктів з України. Після підписання угоди, яка утверджує початок асоціації з ЄС, товари, вироблені в Україні стали більш привабливими для європейських країн, зокрема і для Кіпру. Одна з причин – зменшення і спрощення митних зборів.
Наразі найбільше кіпрських бізнесменів цікавить імпорт українського м’яса та соняшникової олії, об’єктом експорту з України до Кіпру з часом можуть стати й інші товари.
З початку року Україна експортувала чималу кількість продуктів харчування, зокрема повідомляють про вдалу ситуацію стосовно продажу за кордон зернових культур, найбільше – кукурудзи, пшениці та ячменю.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео