Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна знову цікава для інвесторів

Україна знову цікава для інвесторів
185904 ПЕРЕГЛЯДІВ

На думку президента Європейського банку реконструкції і розвитку Суми Чакрабарті, Україна є надійним об’єктом для інвестицій. 


На думку президента Європейського банку реконструкції і розвитку Суми Чакрабарті, Україна є надійним об’єктом для інвестицій. Він вважає досвід роботи ЄБРР у державі в цілому позитивним і закликає інших інвесторів вкладати гроші в Україну.
Президент ЄБРР Сума Чакрабарті під час інтерв’ю розповів, що минулий рік показав готовність України до інвестицій; цей банк надав українським муніципалітетам, державним і приватним підприємствам загалом 1,2 мільярди євро. Це є своєрідним рекордом.
Президент ЄБРР повідомив також про відкриття додаткового філіалу у Львові і збільшення штату в Києві. Що стосується фінансових збитків через невиправдані інвестиції в східному регіоні, Чакрабарті називає їх не дуже значними і суттєвими.
Чакрабарті зазначив, що буде продовжувати закликати інвесторів вкладати кошти в Україну, незважаючи на воєнні дії та економічну кризу. Цю думку Чакрабарті розвивав і під час виступу на Зібранні МВФ-Світового банку, який проходить у Вашингтоні 17-19 квітня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео